De leden van joost netwerkt hebben er tijdens een brainstormsessie voor gekozen om de activiteiten jaarlijks te verbinden aan een thema. Voor 2017 is dit: creatief en innovatief ondernemen. Ook willen de leden elkaar béter leren kennen en is afgesproken dat leden bijdragen aan de organisatie van de bijeenkomsten.

Met deze goede voornemens werd de 1e bijeenkomst op 26 januari een kennismaking met elkaars talenten. Met behulp van koerskaarten werd, spelenderwijs, met elkaar de koers uitgezet voor professionele ontwikkeling.

Op 8 maart was de 2e bijeenkomst in het kader van innovatief ondernemen; deze keer met een avond waarin Youtube films werden vertoond die door leden waren ingebracht. Filmpjes waarin belangrijke trends, innovaties of vernieuwingen te zien waren.

De volgende bijeenkomst, op 18 april, staat in het teken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Social Media. Hiervoor is een deskundige oud-Ossenaar, Chris Rassaerts, aanwezig om de ondernemers van joost netwerkt bij te praten over Social Media 2.0.

Zie de agenda voor meer informatie over deze bijeenkomst, waar u als gast van harte welkom bent!