LID WORDEN

De leden van joost zijn:

(startende) ZZP'ers en kleine ondernemers in de sectoren industrie, (groot)handel, zakelijke dienstverlening e.d. in de regio Noordoost-Brabant (Oss, Uden, Veghel, Grave).
Iedere ondernemer, zowel startend als reeds langer actief, kan lid worden. Graag zelfs, je bent van harte welkom!

Wat kost joost?

De kosten voor een persoonlijk lidmaatschap van joost bedragen €75,- per jaar, exclusief BTW. Grotere bedrijven die met meerdere personen tegelijk willen komen betalen voor elke deelnemer het persoonlijke lidmaatschap. Je kunt wel altijd iemand anders sturen in jouw plaats als je een keer niet kunt komen.

Daarnaast betaal je per bijeenkomst voor lunch of diner (drankjes beperkt) €15. Kun je er een keer onverhoopt niet bij zijn, dan betaal je ook niet! 

Een keertje proberen?

Dat kan natuurlijk. Je kunt je aanmelden door voor de betreffende lunch of diner te betalen via de website. Kosten zijn ook voor gasten 15 euro. Je kunt één keer als gast komen, daarna word je lid.

Betaling

  • Als je je aanmeldt als lid ga je akkoord met de automatische inning van de kosten voor het lidmaatschap door ondertekening van een incassocontract. Het verschuldigde lidmaatschap wordt automatisch afgeschreven en via de mail ontvang je de factuur. 
  • Voor een diner betaal je via de site, en natuurlijk alleen als je komt eten. Zorg wel dat je vóór het diner betaald hebt via de aanmeldpagina.

 

Lid worden van joost is eenvoudig. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je eerst meer wilt weten over joost en je niet direct wilt aanmelden gebruik dan ook dit formulier en kies een andere optie!

  • Wil je lid worden van ons leuke netwerk?

  • Wil je meer informatie?

  • Kom je naar de volgende bijeenkomst?

  • Wil je je lidmaatschap opzeggen?


Je kunt ook bellen: 0640302453, of een e-mail sturen 

Contact!

Vul in alle gevallen onderstaand formulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!