Na de nieuwjaarsborrel bij Finch en het diner bij Quisine was het op 6 april tijd voor de derde activiteit van het jaar. Dit keer was het een lunchbijeenkomst. Ook nu was er weer voor een locatie gekozen waar Joost Netwerkt nog niet eerder kwam: Moody’s Lunchclub, dat sinds vorig jaar op het Walplein in Oss zit.
Toen de veertien Joost-leden en twee gasten allemaal aanwezig waren nam bestuurslid Katinka Ariens het woord om Monique van Helden in het zonnetje te zetten. Na zich meer dan tien jaar keihard te hebben ingezet in het bestuur van Joost Netwerkt, heeft Monique nu een stapje terug gedaan. Ze blijft uiteraard wel gewoon lid. Sterker nog: ze is vanwege haar inzet benoemd tot erelid.
Ondertussen begon het steeds lekkerder te ruiken en was het tijd voor de lunch. Die was heerlijk. Het gaf iedereen ruimschoots de tijd om te netwerken en bij te praten.

Tot slot stonden er nog twee leden voor een korte presentatie op het figuurlijke Joost-podium: tekstschrijver Johan van Leeuwen en vormgeefster en nieuwbakken erelid Monique van Helden. Daarmee eindigde een gezellige en geslaagde middag.