Met joost netwerkt werken we sinds kort samen met Starters Succes Oss Bernheze. Naast onze eigen leuke netwerkactiviteiten hadden we al langere tijd als doel om onze leden meer inhoud te bieden. Dankzij deze samenwerking gaat dat ook gebeuren. De workshop door Janneke van Oorsouw, vorige week donderdag, was het eerste resultaat hiervan.

Starters Succes Oss Bernheze biedt startende ondernemers in de gemeenten Oss en Bernheze een coachings- en begeleidingstraject. Maar ze zijn er ook voor ondernemers die al langer bezig zijn, bijvoorbeeld wanneer ze hulp kunnen gebruiken bij de groei en professionalisering van hun onderneming, of het realiseren van een nieuw idee. Starters Succes organiseert daarnaast ook workshops, netwerkmomenten en bijeenkomsten voor iedere ondernemer: lid of geen lid, starter of geen starter.

Joost netwerkt gaat de komende tijd een paar van die workshops mede-organiseren. Een aantal joost-leden is hier al voor benaderd. Daaronder businesscoach Janneke van Oorsouw van Rijkdom Revolutie, die vorige week donderdag een interessante workshop gaf over het vragen van tarieven. Dat was de aftrap van de samenwerking tussen joost netwerkt en Starters Succes.

Zie jij het als joost-lid zitten om ook een keer een workshop te geven waarin je andere ondernemers iets bijbrengt over jouw expertise? Neem dan contact met ons (het joost-bestuur: info@joostnetwerk.nl) op. Heb je interesse om (gratis) naar een workshop of andere activiteit te komen, om iets op te steken en te kunnen netwerken? Kijk eens naar de agenda op https://starterssucces.nl/agenda. Ongetwijfeld zit er ook voor jou iets interessants tussen.