Drie vragen aan Sonja van Deursen

 

1. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder?

Manovra is een groep ervaren professionals met een gezamenlijke passie. Vanuit verschillende expertises leveren we een bijdrage aan de maatschappij door te werken aan de duurzame inzetbaarheid van mensen en de wendbaarheid van organisaties.

We doen dat in co-creatie: met de eindgebruiker, vaak de medewerker, bepalen we wat voor hen echt werkt. Door een organisatiescan en een kosten-baten-tool maken we inzichtelijk wat er nog beter kan in het beleid van duurzame inzetbaarheid. In onze individuele- en teamtrajecten werken we met wetenschappelijk onderbouwde vragenlijsten en methoden.

2. Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging van het ondernemen?

Na de eerste coronaperiode zijn de opdrachten gelukkig goed doorgelopen. Net als bij veel anderen heeft het er voor gezorgd dat we veel sneller alles online zijn gaan doen dan dat we anders hadden gedaan. Nu is het de uitdaging om in die veranderende omstandigheden toch dicht bij onszelf te blijven. Welke diensten gaan we online doorzetten? Hoe bereiken we dezelfde toegevoegde waarde? Hoe gaan we dat verder professionaliseren en welke investering past daarbij? Doen we dat zelfstandig of gaan we met iemand in zee?

3. Waar droom je als ondernemer van?

Het verbinden van meerdere bedrijven om duurzame inzetbaarheid nog beter mogelijk te maken. Zo ontstaan er meer mogelijkheden voor medewerkers en kunnen bedrijven bij meer of minder werk ook makkelijker op elkaar terugvallen.

Naam:

Sonja van Deursen 

Naam bedrijf:

Manovra 

Soort bedrijf:

Ondersteuning bij duurzame inzetbaarheid