Drie vragen aan Sanne Adhin

 

1. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder?

"Het feit dat er weinig bedrijven bestaan, die doen wat wij doen. Verhuizen staat in de stress top-3 van mensen, maar er waren alleen checklists te vinden om je te ontzorgen. Daar wilde ik iets aan veranderen. Wij zijn geen verhuisbedrijf dat alles netjes van A naar B brengt. Wij zijn ervoor om alles wat daaromheen nog plaats moet vinden, voor de klant te regisseren. Van het regelen van een schilder tot de ICT en van de beplanting tot het aansturen van de verhuisdag zelf. Alles wat de klant wenst, nemen wij uit handen om hem of haar tijd, energie en geld te besparen."

2. Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging?

"Doordat het vrij nieuw is wat wij doen, moet je flink wat herrie maken, willen mensen weten dat je er bent. Dat is toch wel de grootste uitdaging: om goed zichtbaar te zijn en zo goed aan opdrachten te komen."

3. Waar droom je, zakelijk gezien, van?

"Mijn droom als ondernemer is om grote bedrijven te mogen ontzorgen tijdens hun verhuizing. Hiermee hoop ik natuurlijk ook mooi te mogen groeien als bedrijf, met uiteindelijk meerdere franchise-ondernemingen door heel Nederland. Want zeg nou zelf, dit kunnen ze door heel Nederland wel gebruiken!"

Naam:

Sanne Adhin

Naam bedrijf:

VerhuisRegisseur Sann

Soort bedrijf:

Bedrijfsverhuizingen, particuliere verhuizingen, turn-key verhuizingen