Drie vragen aan Koen Berghuis

 

1. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder?

"Voor de meeste ondernemers geldt dat ze hun reis als ondernemer beginnen als vakman en niet als geboren ondernemer. Tijdens die reis wordt er in de loop der jaren al meer een beroep gedaan op je ondernemerschap. Je loopt tegen uitdagingen aan, waar je geen kennis en/of ervaring in hebt. Natuurlijk kun je je dit eigen maken, zelf je weg zoeken, maar vaak kost dat veel tijd en stress. Mijn rol is om, mits ondernemers ervoor open staan, met de juiste ondersteuning de uitdagingen aan te gaan, waardoor je jouw bedrijf effectiever en efficiënter kan gaan leiden en als mens en professional kan groeien."

2. Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging?

"MKB-ondernemers zijn het nog niet gewend om hulp te vragen en kennen vaak ook niet de mogelijkheden daarvoor. Wat ik doe als bedrijfsmentor is voor veel ondernemers nog een onbekende dienstverlening."

3. Waar droom je, zakelijk gezien, van?

"Dat elke ondernemer iemand in zijn netwerk heeft waar hij mee kan sparren, die hem en zijn bedrijf goed kent en die op de goede manier een spiegel voor kan houden. Zo kunnen ondernemers succesvoller zijn en meer plezier hebben in wat ze doen."

Naam:

Koen Berghuis

Naam bedrijf:

Thexton Amstrong Berghuis

Soort bedrijf:

Bedrijfsmentor, bedrijfsadvies

2 thoughts on “Drie vragen aan: Koen Berghuis (Thexton Amstrong Berghuis)

  1. Ik denk inderdaad dat de mkber denkt dat een bedrijfssmentor iets is voor grote bedrijven terwijl het mkb dat misschien wel harder nodig heeft.
    Ik hoop dat je veel bedrijven mag helpen. Succes

  2. Goed verhaal waar je dichtbij jezelf blijft. Zo ken ik je ook. Succes. Hg Milton

Comments are closed.