Drie vragen aan Katinka Ariëns

 

1. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder?

Mijn kantoor hanteert de kernwaarden betrokkenheid en kwaliteit. Ik maak deel uit van een team van zes ondernemers met ieder een eigen specialisme; van familierecht tot letselschade en van strafrecht tot ondernemingsrecht. Ons kantoor richt zich niet slechts op één doelgroep, maar verleent hoogwaardige juridische bijstand aan zowel ondernemers als aan particulieren, waarbij wij tevens klanten bijstaan die in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. Liebrand Ruijs advocaten staat voor een snelle en efficiënte behandeling van de zaak, tegen aanvaardbare kosten.

2. Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging?

Zeker in de periode waarin wij ons nu bevinden, met covid-19, is het voor mij een uitdaging om thuis te werken en toch de relatie met cliënten te behouden en een hoge kwaliteit van werk te leveren. Het onderhouden van het netwerk, het uitbreiden van de dienstverlening en de vernieuwing binnen het bedrijf, zijn eigenlijk doorlopende doestellingen, zodat de kwaliteit van onze dienstverlening te allen tijde kan worden gewaarborgd.

3. Waar droom je, zakelijk gezien, van?

Het is mijn wens (droom) om mij te specialiseren op het gebied van jeugdrecht, zodat ik met mijn specialisatie een verdere waardevolle aanvulling voor ons team kan zijn. Het zou mooi zijn als we het kantoor nóg verder kunnen uitbreiden, zodat we een ‘allround’ en betrouwbaar aanspreekpunt voor rechtzoekenden in Oss en de regio zijn.

Naam:

Katinka Ariëns

Naam bedrijf:

Liebrand Ruijs Advocaten

Soort bedrijf:

Advocatuur