Drie vragen aan Jos Brocks

 

1. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder?

“Mijn bedrijf is zo bijzonder omdat ik een totaalplaatje aan kan bieden als het om online zichtbaarheid gaat. Ik ontwikkel websites en zorg er daarbij voor dat jouw bedrijf of merk online bovenaan in Google staat én dat het er ook nog eens fantastisch uitziet. Ik begeleid je bij het hele traject: jij hoeft je als ondernemer nergens druk over te maken.”

2. Wat is voor jou de grootste uitdaging van ondernemen?

“Netwerken! Met mijn online vindbaarheid zit het wel goed, maar omdat ik stiekem toch wel een beetje een ‘nerd’ ben vind ik het lastig om als persoon in de spotlights te staan. Mooie dingen maken vind ik superleuk om te doen, maar het liefste verstuur ik alles via een mail naar een opdrachtgever. Hier moet ik enorm aan werken, dus goede tips zijn welkom, haha.”

3. Welke ontwikkelingen van buitenaf hebben invloed op jouw werk

“Natuurlijk is dat vooral kunstmatige intelligentie, oftewel AI. Ik denk dat geen één ondernemer daar op dit moment echt onderuit komt. Ik vind het stiekem best eng om te zien hoe makkelijk je met AI ondersteuning kunt krijgen bij bijvoorbeeld het schrijven van teksten of het bedenken van designs. Maar ik ben niet bang dat ik straks zonder werk kom te zitten. Je kunt het beter omarmen, want uiteindelijk moet er ook iemand zijn die weet hoe je het beste uit AI kunt halen.”

Naam:

Jos Brocks

Naam bedrijf:

Een Pot Creatief

Soort bedrijf:

Vormgeving, webdesign, webdevelopment