Drie vragen aan Janneke van Oorsouw

 

1. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder?

"Als CFO en winstadviseur begeleid ik ondernemers naar meer winst en meer financiële rust. Mijn klanten zijn vaak erg blij. Ze zeggen dat ze er gevoelsmatig niet meer alleen voor staan en ook dat mijn begeleiding zoveel verder gaat dan alleen puur de cijfers. Dat vind ik mooie complimenten. Ik stem mijn begeleiding en advies namelijk altijd af op de ondernemer die ik voor me heb. Dat is in een cijfermatig vakgebied blijkbaar erg bijzonder."

2. Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging?

"Mijn tijd afbakenen. Voor ik het weet verdeel ik mijn uren over de hele week, avonden en weekenden. Sinds dit jaar probeer ik ook één dag vrij te houden. Dat lukt lang niet altijd, want voor ik het weet heb ik er toch werkafspraken ingepland. Ik vind mijn werk ook gewoon te leuk. Kan dat?"

3. Waar droom je, zakelijk gezien, van?

"Mijn werk is erg dynamisch, omdat ik, naast mijn vaste klanten, telkens bij andere bedrijven betrokken ben. Daar houd ik van! Daarom heb ik onlangs de Winst Analyse ontwikkeld. Daarmee licht ik in één maand een bedrijf financieel helemaal door. Ik laat de eigenaar vervolgens zien welke kansen, valkuilen en verbeterslagen ik zie voor zijn of haar bedrijf. Deze Winst Analyse wil ik de komende periode graag meer uitvoeren. Het houdt mijn werk extra leuk!"

Naam:

Janneke van Oorsouw

Naam bedrijf:

Rijkdom Revolutie

Soort bedrijf:

CFO en winstadviseur

Foto door: Meral Soydas