Het was lekker weer en dus waren er veel vrolijke gezichten. Maar misschien kwam dat ook wel omdat het nieuwe idee van een Joost-lunch erg goed beviel. Een groep van bijna 20 ondernemers was dinsdag 12 april bij restaurant De Bodega aanwezig voor een nieuwe bijeenkomst van Joost Netwerkt. Zoals gezegd: dit keer dus niet voor een diner, maar voor een lunch.

De middag begon met de interactieve pubquiz ‘Ben jij veilig online’, die op een erg leuke manier werd gegeven door de Osse ondernemer Zach Soijo. Op losse, maar toch erg leerzame wijze werd gekeken hoeveel iedereen wist van online veiligheid. De strijd om de zege was hevig. In een zaal met meerdere IT’ers en juristen was het niveau erg hoog en werden er verrassend weinig fouten gemaakt. Uiteindelijk ging Katinka Ariëns van Liebrand Ruijs Advocaten met de felbegeerde gouden medaille naar huis.

Speciale gast was Tanya van Workum. De geboren Oekraïense is ook een Osse ondernemer (medeoprichter van onder meer 5Pro Mobile en Handig! App), die zich de laatste weken daarnaast keihard inzet voor de Stichting Djakoejoe. Die stichting zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk hulpgoederen in Tanya’s moederland terecht komen. Ze vertelde tijdens de bijeenkomst over die activiteiten. Tijdens de quiz van Zach konden de deelnemers met goed beantwoorde bonusvragen extra geld verdienen voor deze stichting. De teller kwam uiteindelijk ruim boven de honderd euro uit. Bedankt voor dit gebaar, Zach!

De volgende bijeenkomst van Joost Netwerkt is op 19 mei. Dan staat er een wandeling met een snelle maaltijd op het programma. Iedere ondernemer kan zich inschrijven via Bijeenkomst 3-2022 - joost netwerkt.