LET OP: joost... gaat online: 7 april 19 uur, compleet 3 gangen-diner, bij je thuis afgeleverd!...

Dinsdag 7 april stond er al een joost netwerkt avond gepland. In verband met het corona virus en de beperkende maatregelen hebben we deze avond verzet naar 12 mei. Omdat ook deze mogelijk niet door kan gaan hebben we besloten het anders aan te pakken en bij voldoende animo willen we deze datum (7 april) alsnog benutten. We betrekken Restaurant Clemens graag bij dit plan om hen ook klandizie te gunnen in deze lastige tijden.

 

De avond ziet er als volgt uit:

1) Diner thuis (eventueel met je gezin)

  • Je krijgt als lid een cadeau van joost netwerkt: een heerlijke driegangen-maaltijd van Restaurant Clemens. Die wordt tussen 17.00 en 17.30 uur bij jou thuis afgeleverd, mits je niet meer dan 10 kilometer van het centrum van Oss woont.
  • Je kunt extra 3-gangen maaltijden bestellen voor je gezinsleden. De kosten zijn €25,- per persoon en je kunt met pin afrekenen bij aflevering.

 

2) Online bijeenkomst via zoom van 19.00 tot 20.30 uur, met aansluitend online ‘borrelen’ voor wie wil

Om 19.00 uur start de online bijeenkomst die wordt gehost door Bas van den Ing van Elevator Productions. Hij zal ons een klein half uur meenemen in de ins- en out van het houden van online-meetings: hoe kom je zelf in beeld, hoe kun je een online vergadering goed begeleiden en wat is belangrijk bij de non verbale communicatie?

Daarna is er ruimte om vragen en ideeën met elkaar te bespreken. Waar loop je tegenaan? Op welke manieren kun jij online inzetten voor jouw business?

LET OP: Als je jouw vraag, probleem of idee van te voren via app of mail doorgeeft, kunnen we het meer inhoudelijk behandelen tijdens de bijeenkomst.

Aanmelden

Aanmelden voor het diner tot a.s. maandag 6 april 13 uur
Aanmelden voor de bijeenkomst kan nog tot we beginnen.

  • meld jezelf aan door het formulier in te vullen
  • geef het adres door waar je die avond bent (Belangrijk!)
  • meld eventueel gezinsleden aan die lekker met jou mee willen eten

 

Niet-leden

Niet-leden die toch graag mee willen doen met deze online meeting kunnen zich ook aanmelden via het formulier. Het is helaas voor niet-leden deze keer niet mogelijk mee te doen met diner. 

3) Link voor online meeting

Als je jezelf aanmeldt, ontvang je van te voren de link waarmee je kunt inloggen op onze online bijeenkomst.

Leuk als je erbij kunt zijn!