Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

14 juni 2018 outdoor

14/06/2018 15:00 - 21:00

€30

LET OP: wegens te weinig aanmeldingen gaat onze jaarlijkse outdoor niet door!

Voor wie dat niet leuk vind, en voor iedereen die toch graag uit eten gaat en wil netwerken: we gaan wel eten! Het diner vindt plaats bij de Kriekeput (zoals oorspronkelijk gepland), en begint om 17:30. Hiervoor gelden de gebruikelijke kosten van 30 euro, inclusief drankjes.

Als je je al aangemeld hebt dan krijg je hierover bericht, heb je nog niet aangemeld en wil je graag mee eten stuur dan een mail naar info@joostnetwerkt.nl 

 

OUTDOOR donderdag 14 juni

Ondernemen op het randje…

Wij zijn natuurlijk allemaal hele nette ondernemers. Wij betalen netjes belasting, we houden ons aan de regels, we gebruiken geen pistolen… Kortom: we zijn geen maffia! Behalve tijdens de outdoor van 14 juni, want dan verplaatsen we ons, voor een middag, in het ‘ondernemen’ zoals dat werd gedaan tijdens de maffia tijd in Herpen.

Ruim 50 jaar terug heersten in Herpen diverse Maffia praktijken die het daglicht niet konden verdragen. Eem aantal beruchte Herpenaren had contact met de onderwereld in het Oostblok en Sicilië. Drugshandel, illegale casino’s, stropen, vals geld, prostitutie, handel in dure schilderijen en sieraden én het eerste drugslab, het was er allemaal in Herpen.
Tijdens onze jaarlijkse outdoor, dit keer een sportieve fietstocht, ontdekken we meer over dit roemruchte verleden, beantwoorden we vragen en voeren we opdrachten uit. Het winnende team krijgt na afloop de minst zwaar beveiligde gevangenis om uit te ontsnappen. Kortom: zet je ondernemers-skills in en overleef dit avontuur!

Programma:

15:00 ontvangst bij Bike Adventure in Herpen, Koolwijksestraat 15, 5373KB Herpen (Koolwijk)
15:25 uitleg activiteit (Maffia Escape)
15:40 vertrek per fiets (van Bike Adventure)
• Kom je met je eigen fiets? Prima, wel even doorgeven (info@joostnetwerkt.nl)!
• Onderweg gebruiken we behalve onze beenspieren ook onze hersenen: de joost netwerkt ondernemers QUIZ staat op het programma! Voor deze quiz heeft iedereen als het goed is een vraag ingeleverd. Heb je dat nog niet gedaan? Stuur snel een mail met jouw vraag!
18:00 Terugkomst bij Bike Adventure
18:20 Bekendmaking winnaar joost netwerkt ondernemers QUIZ
18:30 De ontsnapping (kooispel)
19:00 Vertrek naar Restaurant de Kriekeput
19:15 Barbecue
21:30 Einde

Waar en wanneer:

Datum: donderdag 14 juni 2018
Tijd: 15:00 – 21:30
Locatie: Bike Adventure in Herpen, Koolwijksestraat 15, 5373KB Herpen (Koolwijk)
Kosten: De kosten voor deze bijeenkomst zijn zoals gebruikelijk voor leden €30. Niet-leden betalen de volle prijs: 49 euro.

Aan-/afmelden

Aanmelden kun je doen door een reply op deze mail te sturen naar info@joostnetwerkt.nl o.v.v. je naam, bedrijfsnaam en eventuele dieetwensen (zoals vegetarisch), of meld je aan via de website. Ook gasten zijn van harte welkom (altijd eerst aanmelden!).

Aan- en afmelden kan tot uiterlijk maandag 11 juni 2018. Afmelden ná deze datum betekent dat we genoodzaakt zijn de kosten in rekening te brengen.

Note

• Er zijn fietsen beschikbaar voor iedereen die zich aanmeldt, kom je op je eigen fiets meldt dit dan van te voren!
• De lengte van de fietstocht is 12 km.

Wij rekenen op je komst en zien je graag op donderdag 14 juni 2018!

Bestuur en activiteitencommissie joost netwerkt
(met dank aan Evelyne van E-Flex voor de organisatie)

Gegevens

Datum:
14/06/2018
Tijd:
15:00 - 21:00
Kosten:
€30
Evenement Categorie:

Organisator

Monique van Helden
E-mail
info@joostnetwerkt.nl

Locatie

Nog niet bekend