JOOST

Joost, een fris netwerk voor iedere ondernemer die graag kennismaakt met andere ondernemers uit de regio!

Waarom joost?

Waarom joost voor jou interessant is? Je bent ondernemer. Je weet heel veel op jouw vakgebied. Maar je zit ook met vragen. Vragen over zaken die niets met je vak te maken hebben, over problemen waar je dagelijks tegenaan loopt. Wie geeft je antwoord op al dit soort vragen? Wie helpt je met zaken waar je zelf geen verstand van hebt? Waar kun je sparren met collega ondernemers in andere vakgebieden, mensen die tegen dezelfde problemen aanlopen als jij?
Joost mag het weten...
Joost, dé ondernemersvereniging voor de regio Oss, Uden, Veghel en Grave biedt jou als ondernemer een actief netwerk door je in contact te brengen met bestuurders en eigenaren van andere bedrijven. We komen één keer in de twee maanden met een flinke groep ondernemers bij elkaar om met elkaar te praten, van gedachten te wisselen, lekker te eten en een borreltje te drinken. Daarnaast hebben we vaak een spreker met een interessant verhaal, we gaan één keer per jaar op bedrijfsbezoek bij een bedrijf uit de regio, we hebben een outdoor evenement, en een nieuwjaars- en vakantieborrel. De 'gewone' bijeenkomsten zijn in een restaurant in Oss (of omgeving), de outdoor en het bedrijfsbezoek is uiteraard altijd op een andere locatie.

Voor wie is joost?

Joost is er voor én door alle ondernemers in de regio Noord-Oost Brabant. Pas gestart of al jaren ondernemer, een eenmanszaak, freelancer, VOF, coöperatie of BV.

Aanmelden als lid kan via de aanmeldpagina! Aanmelden voor een bijeenkomst? Kijk in de agenda en meld je aan via het formulier van die bijeenkomst.

joost... informeert, joost... deelt kennis, joost... stimuleert, joost... heeft ambitie, joost... daagt uit

 

joost... heeft een visie:

Groei en Ondernemerszin bevorderen van het bedrijfsleven in de regio Oss, Uden, Veghel, Grave en omstreken door de samenwerking en kennisdeling tussen ervaren en minder ervaren ondernemers op informele wijze te stimuleren en de onderlinge contacten te versterken’.
Met andere woorden: bij joost gaat het om netwerken, op een informele manier andere ondernemers leren kennen en daar kennis en ervaring mee delen. joost We schrijven joost niet met een hoofdletter. Waarom niet? Omdat bij joost iedereen gelijk is, als persoon maar ook als bedrijf!

joost... bestuurt en organiseert met de volgende leden

Bestuur:

Voorzitter: Monique van Helden, GRAPHX 66 Penningmeester: Rob van Berloo, Tenzing accountants Lid: Koen Berghuis, Thexton Armstrong Berghuis Lid: Harm Wiegersma, Advies en coaching Wiegersma vacature! Secretariaatsondersteuning: Marion Groen, Groen's organizing

Activiteitencommissie:

Lid: Sanne Verheij, Maakbaar! Ontwerp Lid: Milton van Haren, Fitnezz Plaza  Per activiteit vragen we leden deel te nemen aan de organisatie. We doen dit:
  • om de betrokkenheid van leden te vergroten
  • de inbreng van leden in de activiteiten te vergroten
  • om te voorkomen dat je direct vastzit aan een langlopende bestuursfunctie.
Heb je interesse om eens mee te doen en denken met het organiseren van een activiteit? Je kunt je hier altijd voor aanmelden door een mail te sturen.